Acordul comun face sexul să fie mai bun

cons 2Dincolo de înțelesul de bază al cuvintelor, în sex „Da înseamnă Da, Nu înseamnă Nu!”. Este chiar foarte simplu, sexul de comun acord poate îmbunătăți esențial actele sexuale dintre parteneri. Practicând sex condimentat cu scene agreate de ambele părți, menținerea unei comunicări deschise între parteneri înainte, în timpul și după consumarea actului sexual, poate dimensiona corect și chiar îmbunătăți senzațiile partenerilor. Niciodată nu vei putea să oferi partenerului un orgasm fantastic fără a fi cunoscut anterior, prin întrebări și răspunsuri ce anume îi place și oferă plăcere sexuală partenerului. Consimțământul partenerului în practicarea unor acte sexuale face ca toul să capete o altă culoare, să fie astronomic mai bine decât dacă te-ai baza doar pe instince atunci când vine vorba să faci alegeri în ceea ce privește ce oferi partenerului în timpul actului sexual.

Uite cum:

1. Acordul comun, consimțământul trebuie rostit verbal.cons 4

„Comunicarea este cel mai important element pentru sex de calitate, iar consimțământul este de fapt BUNA COMUNICARE între parteneri.” Jocurile sexuale care includ comunicare verbală (gen cuvinte murdare, invitații cu tentă sexuală sau directe, etc.) condimentează actul sexual. Șoptind partenerului la ureche „Te vreau în gura mea acum! Vreau să ți-o sug!” este mult mai potrivit decât dacă ai face asta sub formă de întrebare: „Este OK dacă te sug acum?” Consimțământul trebuie cerut într-o formă languroasă, pasională, care să exprime dorința paretenerului de a face un anumit lucru. Întrebările pot strica dispoziția și scoaterea din transa sexuală a partenerilor.

2. Consimțământul ține ambii parteneri conectați la actul sexual.

Comunicând deschis în timpul actului pregătește mentalul participanților și îi ajută ca mental să conștientizeze mai bine senzațiile trăite și simțite. Dacă fiecare dintre participanți este mental în locuri diferite, atunci e posibil să se instaureze o discordanță între ceea ce crede fiecare despre celălalt că ar simți într-un anumit moment la practica unei anumite scene. Inducerea în eroare, deși neintenționată, poate să creeze acea distanță între intensitatea trăirilor celor 2 participanți.

3. Consimțământul elimină orice grijă sau temere.

În loc să îți pierzi timpul să îți analizezi partenerul în timpul actului, mai bine întreabă-l. Pierzi energie care ar trebui canalizată pe satisfacerea partenerului. Nu mai trebuie să ghicești dacă îi place sau nu. Mai mult, partenerul s-ar putea ca în loc să trăiasacă la maxim senzațiile produse de tine, să stea încordat gândindu-se că poate îi vei face ceva ce nu îi place, lucru care îi va încetini ritmul excitației și ar pierde astfel transa sexuală.

4. Consimțământul în sex te poate ajuta să depășești nivelul relațiilor sexuale cu un singur partener

cons 1

E greu să treci la BDSM, chestii mai kinky sau sex în 3 sau cu mai mulți parteneri (sex în grup sau swing) și chiar la cel în care folosești doar jucării erotice dacă nu discutați în prealabil între voi. „Sexul consimțit de comun acord este colaborativ creând un mediu relaxant care ajută explorările ulterioare.” Te face să te simți ca fiind parte din aceeași echipă, vă ajută să vă înțelegeți nevoile reciproc, indifferent de numărul de participanți. Știind că îți sunt respectate limitele sexuale, poți să te relaxezi și să fii pregătit să explorezi chestii noi atunci când simți că ești dispus pentru asta sau pregătit. Chestii despre care ai fi crezut că nu le-ai încerca niciodată, în circumstanțe diferite pot deveni posibile (exemplu: contact sexual cu parteneri de același sex).

5. Consimțământul îți poate aduce în sex ce îți dorești întradevăr în orice moment al actului.

Cu toții știm că poate fi greu uneori să ceri partenerului să mai introducă un deget, sau că vrei să mai ai un squirt, sau că vrei să fii linsă mai mult pentru a fi bine lubrifiată, sau că ai vrea să fii legată la ochi sau de pat să nu mai poți să te zbați. Dar uneori a cere este singurul mod prin care ai putea să-l faci pe partener să realizeze adevăratele tale dorințe din momentul actului. E greu ca cineva să poată intra integral în mintea ta sau să ghicească de ce anume ai tu nevoie într-un anumit moment, ținând cont că acea persoană la rândul ei are gândurile și dorințele personale. Mai mult, odată ce una dintre lucrurile cerute sunt indeplinite, mai multe altele pot să urmeze pe baza, binențeles, a solicitărilor ulterioare. Deci cererea este esențială, dar nu uita cum ceri, astfel încât să reliefezi corect pasiunea, nivelul de dorință astfel încât partenerul să poată înțelege cât de mult îți dorești acel lucru în momentul respectiv. Uneori e mai bine să numești dorințele personale înainte de a începe scenele sexuale, și să lași pentru timpul actului doar chestiile care îți vin pe moment, astfel nu riști să rămâi cu fantezii neâmplinite.

6. Consimțământul sexual ne ajută să ne dezvoltăm creativitatea și să cucerim noi tărâmuri sexuale despre care nu am știut până atunci

cvons 3Ca să simplificăm sexul de comun accord, nu trebuie decât să suprapunem dorințele noastre cu cele ale partenerului și să reglăm eventualele discordanțe prin mici compromisuri care să ne ajute să ne satisfacem reciproc dorințele și fanteziile care se nasc în noi și cresc pe măsură ce viața sexual se colorează iar încrederea reciprocă oferă un spațiu creative proprice.

Cu alte cuvinte atunci când partenerul ne spune „Doamne, ce bine e, nu te opri!” ar trebui să ne gândim mai bine, să memorăm momentul și să-l rememorăm de fiecare dată când avem prilejul. Mai mult, ar trebui ca după actul sexual să vorbiți despre pasajul respective pentru a fi siguri că amândoi înțelegeți ce anume a produs acele senzații memorabile pentru a ști ce anume le-a declanșat și cum ar putea fi ușor repetate.

Lasă un comentariu